Få nyheder

Tilmelding nyhedsmails fra Galleri 3G
Få mail om nye udstillinger mm.
VIND: Gavekort på 1.500 kr. til galleriet.
   
Hurtige nyheder på facebook. Få de hurtige nyheder om, hvilke kunstoplevelser du lige nu kan få i Galleri 3G.
   
Galleri 3G's videoer på YouTube Du kan se mange af vores kunstnere præsentere sig på YouTube.
   
Galleri 3G på Instagram Se løbende billeder af kunst og gaveartikler fra galleriet.
   
 
 

Privatlivspolitik

English

 

Cookies

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, vi eventuelt udgiver på de sociale medier.

Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
 

Hvad er cookies

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.
 

Sletning eller blokering af cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Desuden vil eventuelle annoncer kunne blive mindre relevante for dig og kunne optræde hyppigere.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, pt. fra:

  • Facebook.
     

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, udfylder vores kontaktformular, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden navn og e-mail.
 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
  

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager, geografisk placering, køn og alderssegment mv. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: mail@galleri-3g.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Galleri 3G
Søgårdsvej 8
4500 Nykøbing Sj
Telefon: 21 78 33 72
E-mail: mail@galleri-3g.dk

 
Besøg os

Galleri 3G
Søgårdsvej 8,
Gelstrup
4500 Nykøbing Sj
 
21 78 33 72

 

Kort Galleri 3G

Parkering på gårdspladsen.
 
Bemærk at ikke alle GPS kan finde os!
 
 
Åbent 1. maj - 31. oktober
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Helligdage
17 - 20   (til 31. august)
15 - 18
11 - 18
11 - 18
11 - 18
 
 Galleri 3G   
Danmarks hyggeligste galleri
- oser af charme og nostalgi ...
Galleri 3G | CVR: 33 41 10 30 | Søgårdsvej 8, Gelstrup, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 21 78 33 72 | mail@galleri-3g.dk