Google+
 
 

Få nyheder

Tilmelding nyhedsmails fra Galleri 3G
Få mail om nye udstillinger mm.
VIND: Gavekort på 1.500 kr. til galleriet.
   
Hurtige nyheder på facebook. Få de hurtige nyheder om, hvilke kunstoplevelser du lige nu kan få i Galleri 3G.
   
Galleri 3G's videoer på YouTube Du kan se mange af vores kunstnere præsentere sig på YouTube.
   
 
 
 
 
 

Sound of Colors

4. maj - 25. juni 2017

Kraftfuldt, farvestrålende, fantasifuldt, …
 
Det må være nøgleordene i årets første udstilling i Galleri 3G som vises i maj og juni.
 
Alle fire kunstnere arbejder med kraftfulde farver i abstrakte motiver.
 
 

Vivian Bondy

Vivian BondyVivian Bondy er en alsidig dansk-ungarsk kunstner, som både arbejder med maling, collager, fotos og skulpturer i bl.a. bronze, jern og stål. Her i galleriet præsenterer vi et udvalg af hendes collager og billeder i akryl.
 
Malerierne er refleksioner - refleksioner over både det nære og det fjerne, fx udtrykt som fatamorganaer spejlet i luft og vand. Motiverne er inspireret af byer, mennesker, dans, musik og indtryk fra de mange lande, Vivian har besøgt. En blanding af abstrakt og naturalisme. Bevægelse og specielt rytme går som en rød tråd gennem alle Vivians værker.

Vivian har deltaget i en del kunstuddannelser og -kurser i ind- og udland, fx Spektrum (maleri 3 år), Slade School of Arts i London (skulptur), Holbæk Kunsthøjskole samt postgraduate kurser ved Det Kongelige Danske Kunstakademi.
 
Vivian er bl.a. medlem af Billedkunstnernes Forbund, Dansk Billedhuggersamfund, Center for Visual Arts for Global Understanding i Mexico samt en række kunstnerforeninger.
 
Vivian har udstillet i en del lande, og har ligeledes modtaget legater fra en del institutioner fra flere lande.
 
Vivian har tidligere været professionel balletdanser, hvor hun bl.a. har været tilknyttet Det Kongelige Teater og Pantomimeteatret i Tivoli.
 
 

Benny Vigan Madsen

Benny Vigan MadsenBenny Vigan Madsen (født 1964) er en dansk kunst- og portrætmaler og tegneserietegner. Af uddannelse er han statsautoriseret translatør og tolk og arbejdede i en del år ved EU samt for justitsministeriet og andre private og offentlige kunder sideløbende med maleriet, før han helt helligede sig kunsten som fuldtidsbeskæftigelse i 2007. 

Benny Vigan Madsen er mest kendt for sin serie "Det Virtuelle Tæskehold", en række portrætter af kendte personer, som har været udsat for vold. Han laver imidlertid også meget andet end denne type konceptkunst, og hans værker varierer fra malede og tegnede portrætter over surrealistiske værker til fuldt abstrakte malerier med ren æstetisk fokus, alt efter hvad der netop fanger hans interesse.
 
Som oftest maler Benny med akryl på lærred, men også masonit, kul og diverse strukturmaterialer tages i anvendelse, navnlig i de abstrakte værker. Hans kunst præges i høj grad af en legende lyst til at afsøge forskellige stilarter og virkemidler - alle dog centreret omkring traditionel maleriteknik.
 
Som led i udstillingen "Sound of Colors" indgår primært eksempler på hans abstrakte malerier, men også de surrealistiske værker "Skær af Panik" og "Vestjysk Landskab med Hus" evner at fremkalde en tydelig lydside for det indre øre... henholdsvis lyden af en skærende hyletone og lyden af et tonstungt anslag, der forplanter sig gennem jorden.
 
 

Preben Beck

Preben BeckPreben Beck er født 1949 i Tønder. Han er uddannet kunsthåndværker fra Kunsthåndværkerskolen i København i 1975, og siden bosat på Fyn. Siden 1975 har Preben haft egen tegnestue, hvor han arbejder med design og billedkunst.

Inspirationen til billederne henter Preben fra oplevelser og iagttagelser fra hverdagen. Udtryksformen er abstrakt-naturalisme.

Det, der kendetegner malerierne er de stærke og glade farver, og der er mange små billedpartier i hvert billede, som afspejler naturen.

Det Preben gerne vil med sine billeder er:

  • At det ikke er det samme, man ser hele tiden.
  • At der hele tiden vil være nogle nye motiver, der dukker op og gør billedet spændende og levende.
  • At man hele tiden har lyst til at gå på opdagelse efter mere.
  • At billedet rummer en fortælling, og får fantasien til at tage over.
  • At man bliver glad for at se på malerierne og farverne.
 
 

Majbrit Lund

Majbrit LundMajbrit Lund maler moderne og abstrakte malerier med passager af hvid stilhed. Majbrits malerier er ofte fyldt med farver og kraftige konturlinjer.

Majbrit er 39 år og begyndte at male på lærred i 2003. Hun finder en stor glæde og indre ro igennem penselstrøgene.

Majbrit har altid en ide til et maleri før hun sætter det første penselstrøg, Det kan være farverne, hvor kraftige skal konturlinjerne være mm. Hun bliver draget af den abstrakte verdens mange muligheder og når hun er i malerprocessen, ændres den første ide sig ofte undervejs.

Malerierne er bygget op med akrylmaling, tusch, spartel mm. Inspirationen finder Majbrit igennem hendes omgivelser, farver der rør sig i modeverdenen, naturen, dyr mm.

Velkommen til Majbrits abstrakte verden fyldt med farver og sanseindtryk.

 
Besøg os

Galleri 3G
Søgårdsvej 8,
Gelstrup
4500 Nykøbing Sj
 
21 78 33 72

 

Kort Galleri 3G

 
Åbent 1. maj - 31. oktober
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Helligdage
17 - 20   (til 31. august)
15 - 18
11 - 18
11 - 18
11 - 18
 
 Galleri 3G   
Danmarks hyggeligste galleri
- oser af charme og nostalgi ...
Galleri 3G | CVR: 33 41 10 30 | Søgårdsvej 8, Gelstrup, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 21 78 33 72 | mail@galleri-3g.dk