Google+
 
 

Få nyheder

Tilmelding nyhedsmails fra Galleri 3G
Få mail om nye udstillinger mm.
VIND: Gavekort på 1.500 kr. til galleriet.
   
Hurtige nyheder på facebook. Få de hurtige nyheder om, hvilke kunstoplevelser du lige nu kan få i Galleri 3G.
   
Galleri 3G's videoer på YouTube Du kan se mange af vores kunstnere præsentere sig på YouTube.
   
 
 
 
 
 

Skæve tanker

1. maj - 28. juni 2016

Udstillingen "Skæve tanker"
Den 1. maj åbnede Galleri 3G for 2016-sæsonen.
 
Traditionen tro med en billedudstilling, hvor fem billedkunstnere tolker samme tema, som denne gang hedder ”Skæve tanker”.

De fem billedkunstneres malerier er fyldt med fortællinger, hvor hverdagen og det realistiske på finurlig vis blandes sammen med fiktionen og det surrealistiske.
 
 

Gert Brask

Gert BraskGert Brasque. Født 1946, Bornholm. Arbejder med maleri, skulptur, mix media og objekt, foto og installation. Medlem af Billedkunstnernes Forbund og Kunstnersammenslutningen CIRRUS.

Gert maler figurative mystifiquationer, grotesquer og pittoresquer, iblander blæsevejr og jordrystelser, grinagtigheder og solnedgangsmelankoli, skinger støj og pinlig tavshed, fastfrosne eksplosioner, overbelyste dybsindigheder - dypper små pensler i akryl og famler med fingre i stentøjsler, med rustent jern og bemalet stof, digitale fotografier og fuglefløjt. 

Hvis resultatet bliver for kedeligt, får det lidt baggrundlyd i surround sound.
 
 

Gitte Levin

Gitte Levin har arbejdet professionelt med tegning, dekoration og design hele sit liv. Inspiration finder hun overalt. Det kan være farven på havet, en blomst i haven eller mennesker hun møder og ikke mindst musik.

Gitte arbejder både figurativt og abstrakt. De figurative billeder er oftest store ekspressive blomsterbilleder i stærke farver samt personer, portrætter og dyr.

De nonfigurative billeder bliver til ud fra et figurativt oplæg, hvor hun arbejder sig væk fra det genkendelige.

Gitte ønsker at forblive i en livslang udvikling og uddannelse, og derfor eksperimenterer hun næsten konstant med nye udtryk og materialer.

 
 

Kitt Buch

Kitt BuchKitt Buchs kunstneriske univers er på én gang smukt, grotesk og humoristisk. Billederne udgør hver især en del af et eventyr - de kan stå alene eller ses i sammenhæng. Hvem eller hvad eventyret handler om, udgør et rum af muligheder. Det er op til den enkelte at udforske dette rum og se, hvad de kan tage med derfra.

Kitt er både kunstmaler og beklædningsdesigner. I hendes fortællinger blandes de to kunstarter sammen til et finurligt og morbidt univers, man har lyst til at gå på opdagelse i.

"Det skrøbelige, det stærke, det sensuelle, det sexede og det skøre. Surrealistiske cirkus-skeletter. Noget bizart pakket ind i en romantisk streg. På én gang gennemsigtigt og uigennemtrængeligt." - Marie, /artbykittbuch

"Det er, som om der er et lille eventyr bag hvert billede. Som om Kitts karakterer ville have en hel speciel historie at fortælle.” – Karolina Zarzycka, /artbykittbuch 

 
 

Lone Christensen

Lone ChristensenLone Christensen har altid bevæget sig i den kreative verden. Hun har snuset til billedvævning, keramik og afprøvet akvarellens teknikker, men er de sidste mange år havnet solidt i akrylmaleriets univers.

De malerier der kommer fra Lones hånd kan være spontane, finurlige og fortællende, alt efter hvilke indtryk og hændelser der opstår i hverdagen.

I de senere år har ord krydset Lones maleriinteresse, ordene er blevet til digte, hvoraf nogle af disse følger hendes billeder.

 
 

Benny Bondo

Benny BondoBenny Bondo er udlært skiltemaler fra 1965 i København. Han har altid beskæftiget sig med tegning og maleri.

Benny har gået 5 år på malerskole hos Willy Daugaard, hvor han fik en indgående indsigt i forskellige udtryksformer. Senere tog Benny et pædagogisk lærerkursus, som fik ham til at starte undervisning i croquis, frihåndstegning og maleri.

Når Benny maler, bevæger han sig mellem forskellige verdener - det realistiske og det surrealistiske landskab, hvor han blander begreberne sammen.

Det er for Benny et univers med gåder, humor, alvor og fortællinger. Billederne sætter tankerne i gang, der er altid en historie, som skal fortælles, og beskueren skal selv være med til at afklare, hvad der sker. Med Bennys små finurligheder dukker der af og til en anden mening op.

Benny bruger hverdagen som kulisse til at skabe nogle meget personlige værker.

”En fortælling i mol. Sådan er det ofte med Benny Bondo. Hans malerier kan være alvorlige forestillende et landligt miljø, som bliver stadigt mere affolket og melankolsk, eller et bylandskab præget af ensomhed. Personerne i hans billeder er drømmere og outsidere. Folk, der ikke rigtig passer ind nogen steder. Man fornemmer imidlertid også en stor sympati for alle disse ikke tilpasningsdygtige skikkelser. At melankolikere at være, er deres livskraft temmelig standhaftig. Deres drømme sejlivede og insisterende. Ikke at passe ind i forkromede livsplanlægningsprocedurer er tydeligvis noget, kunstneren sætter stor pris på. At der en gang imellem popper Disney-figurer op i malerierne, fortæller noget om en sort anarkistisk humor, der lægger sig som en syret troldsplint over Benny Bondos malerier. Og giver endnu flere facetter til hans kunst.”
Skrevet af Tom Jørgensen og kan ses i bogen 101 kunstner 2015.

 
Besøg os

Galleri 3G
Søgårdsvej 8,
Gelstrup
4500 Nykøbing Sj
 
21 78 33 72

 

Kort Galleri 3G

 
Åbent 1. maj - 31. oktober
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Helligdage
17 - 20   (til 31. august)
15 - 18
11 - 18
11 - 18
11 - 18
 
 Galleri 3G   
Danmarks hyggeligste galleri
- oser af charme og nostalgi ...
Galleri 3G | CVR: 33 41 10 30 | Søgårdsvej 8, Gelstrup, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 21 78 33 72 | mail@galleri-3g.dk