Google+
 
 

Få nyheder

Tilmelding nyhedsmails fra Galleri 3G
Få mail om nye udstillinger mm.
VIND: Gavekort på 1.500 kr. til galleriet.
   
Hurtige nyheder på facebook. Få de hurtige nyheder om, hvilke kunstoplevelser du lige nu kan få i Galleri 3G.
   
Galleri 3G's videoer på YouTube Du kan se mange af vores kunstnere præsentere sig på YouTube.
   
 
 
 
 
 

Dancing Colors

30. juni - 28. august 2016

Udstillingen "Dancing Colors"
Fra den 30. juni viser Galleri 3G billedudstillingen ”Dancing Colors” med fem meget spændende og meget sansende kunstnere fra Danmark og Spanien.
 
Fælles for udstillingens billeder er, at du vil møde temperament, farveeksplosioner, skønhed, det oversanselige og det evige samt masser af følelser.
 
 

Anthony Crossa

Anthony Crossa Anthony Crossa er kunstmaler i en etableret kunstverden. Anthony har malet siden 1978 i bl.a. Spanien og udstillet i forskellige kunstforeninger og gallerier.

Anthonys seneste værker er mere farveri efter en lang pause, hvor han fik hentet inspiration fra andre kilder.

På Anthonys værker ser man forskellige tekniker som glasvæv, papir, stof, lim og olie.

Værkerne er inspireret af landskaber og maskiner.

 
 

Bente Kluge

Bente Kluge I sin fritid har Bente Kluge altid beskæftiget sig med kunst over en bred front. Bl.a. tegning, porcelænsmaling, akvarel- og akrylmaling samt skulpturer i keramik.

Inspiration til sine malerier henter Bente bl.a. fra hverdagen og naturen samt mange udlandsrejser.

Bente har haft den store glæde at udstille mange af sine malerier både i firmaer, banker, gallerier samt på kunstudstillinger i Danmark og udlandet.

 
 

Birgitte Ludvigsen

Birgitte LudvigsenBirgitte Ludvigsen maler primært abstrakte malerier i olie og akryl i stærke, klare farver og er meget eksperimenterende med brug af materialer, der kan give malerierne dybde og spændende strukturer.

Birgitte arbejder på malerierne gennem en længere periode, hvor værkerne bygges op af flere lag for at opnå den unikke effekt, som farver lag på lag skaber.

Birgittes inspiration hentes i det nære samt gennem rejser til det kolde nord og det varme syd, hvor specielt lyset er en vigtig inspirationskilde. Oplevelserne omsættes til billeder i sindet og kommer til udtryk på lærredet, som en del af virkeligheden set gennem Birgittes temperament.

 
 

Lis Just

Lis JustLis Just søger gennem sine malerier at fange et glimt af den evighed, der gør mennesket saligt. Og at få etableret en kontakt til den stilhed, der bidrager til, at det enkelte menneske kan høre sig selv og dermed andre.

Lis udtrykker det således:

”Min oplevelse af at male er, at jeg undervejs i processen jagter det oversanselige eller det fælles underbevidste. Jeg tænker altid, at der må findes nogle svar her, som ikke kan findes andre steder. Svar, der i en uendelig strøm, kan være med til at gøre verden til et godt sted. Dostojevskij siger, at skønheden vil frelse verden – og at være menneske er at tørste efter skønheden. Jeg tror, at søgningen efter det skønne foregår i alle mennesker, og at mine malerier repræsenter én søgen”.

 
 

Mona Pilgaard Moth

Mona Pilgaard”Hun søger ikke det ydre, men eventyret i farve og indre indhold. Det handler om den levende følelse og den indre dybde. Jeg ser nogle af hendes billeder berette om naturen… men aldrig reproducerende eller stereotypt. Snarere det modsatte. Hun ved at livet er en rejse og hun ved at kunstværket, maleriet er en rejsebeskrivelse… Hende, der ved, er Mona Pilgaard Moth, en kunstner, men også en poet, der maler med stor inderlighed og varme. Det er den sande enkelhed, der er så bevægende i hendes malerier. Jeg rejser med hende og ser smukke indtryk og perceptioner. Hendes hjerteslag.”
Svensk og international kunstkritiker; Stig-Åke Stålnacke, medlem af AICA

Farver, bevidsthed og nysgerrighed er motiverende og magiske komponenter i Mona Pilgaards akryl, olie og mixedmedia malerier. Hun udforsker livets indre virkelighed og den dybe følelse, som hun udtrykker i både sarte og vibrerende farver. Hun blander fantasi og ydre indtryk i sin søgen efter sandhed og skønhed.

Mona har siden 1985 udstillet i gallerier og kunstforeninger i Danmark og udlandet. Hun blev i 2002 optaget i WHO´S WHO IN INTERNATIONAL ART, og udstillede samme år på ART INNSBRUCK, Østrig, STOCKHOLM ART FAIR, GALERIA d`Art, Terassa, Barcelona, Spanien,INTERNATIONAL ART FESTIVAL of TOKYO Japan og mange steder i Frankrig og Italien de følgende år, samt ART-EXPO NEW YORK i 2004.

Mona er medlem af Federation Nationale de la Culture Francaise, European Art Group og har modtaget flere priser, bl.a. Diplôme de Bronze de L´Academie de Arts, Science et Lettres.

Mona malede i 1988 Jubilæumsplakaten til Dansk Landbrugsmuseum, Gl. Estrup.

 
Besøg os

Galleri 3G
Søgårdsvej 8,
Gelstrup
4500 Nykøbing Sj
 
21 78 33 72

 

Kort Galleri 3G

 
Åbent 1. maj - 31. oktober
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Helligdage
17 - 20   (til 31. august)
15 - 18
11 - 18
11 - 18
11 - 18
 
 Galleri 3G   
Danmarks hyggeligste galleri
- oser af charme og nostalgi ...
Galleri 3G | CVR: 33 41 10 30 | Søgårdsvej 8, Gelstrup, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 21 78 33 72 | mail@galleri-3g.dk