Google+
 
 

Få nyheder

Tilmelding nyhedsmails fra Galleri 3G
Få mail om nye udstillinger mm.
VIND: Gavekort på 1.500 kr. til galleriet.
   
Hurtige nyheder på facebook. Få de hurtige nyheder om, hvilke kunstoplevelser du lige nu kan få i Galleri 3G.
   
Galleri 3G's videoer på YouTube Du kan se mange af vores kunstnere præsentere sig på YouTube.
   
 
 
 
 
 

Aqua

29. juni - 27. august 2017

Fra den 29. juni viser Galleri 3G billedudstillingen ”Aqua” med fire meget spændende og meget sansende kunstnere.
 
Fælles for udstillingens billeder er, at du vil møde vand. Naturbilleder med vand.
 
Det kan fx være hav, åer, søer, bugter mm.
 
 

Merete Roy

”I mange år specielt i min ungdom, malede jeg akvareller, og det var altid naturen der blev gengivet på mange forskellige måder”, fortæller Merete Roy.

Merete begyndte at male med akryl for ca. 10 år siden, brugte akrylets muligheder, og arbejdede med mange forskellige teknikker og udtryk. Hun vendte dog hurtigt tilbage til naturmotiverne, som hun finder mest interessant.

Når Merete er på rejser eller ture her i Danmark, ser hun motiver alle vegne og tager ofte masser af fotos. Men indtrykkene fortolkes og det er sjældent at motivet findes et bestemt sted i virkeligheden, når det er kommet ned på lærredet. Motivet kan være alle mulige steder.

Merete fortæller: ”Det er noget af det, jeg syntes er allermest sjovt, når beskuerne fortæller, at de syntes, de kan genkende stedet på billedet, måske fra deres vinduer eller sommerhus eller i deres nære omgivelser. Så syntes jeg, at min mission er fuldført, at mange forskellige mennesker kan få vidt forskellige opfattelser af, hvor motivet kommer fra.”

Merete er meget optaget af at udtrykke skyernes effekt, som fylder en del i billederne fra de sidste år. Det får hende til at tænke på sin barndom, hvor hun lå på græsset og kiggede op i skyerne for at finde figurer. Engang imellem dukker der sådanne figurer frem i skyerne.

Kunstneren maler altid med akryl og nogle gange bruger hun meget anderledes farver end naturens.

 
 

Finn Herum

Finn Herum er født og opvokset på Samsø i den lille landsby Nordby. Helt fra da han var dreng, har han været fascineret af Havet og Himlen, derfor har mange af hans billeder dette motiv.

Finn har drevet eget firma som Dekoratør / Indretningsarkitekt og Teatermaler i Nordjylland i ca. 45 år. Han er nu pensioneret og aktiv kunstmaler.

Finn har malet i mange år, mest efter bestilling - Vægmalerier mm. Lige nu maler han Himmel og Hav, som er den store passion.
Kunstneren bor og lever tæt ved havet og bliver derved selvfølgelig inspireret dagligt af de smukke omgivelser og det specielle lys i Nordjylland.

Finn har opholdt sig en del på Skagen og er stor beundre af de gamle guldalder malere.

 
 

Britta Ortiz

Britta Ortiz er en alsidig kunstner, der boltrer sig inden for flere forskellige kunstarter som f.eks. grafik, maleri, akvarel og keramik. Ligegyldigt hvilket materiale, hun arbejder med, er man dog ikke i tvivl om, hvem der har udført det, da hendes værker har sit helt eget udtryk.

Hendes værker udtrykker følelser, stemninger og er også ofte en kommentar til det samfund, vi lever i. Det er en kunstner, der har noget på hjerte. Hun arbejder inden for det naturalistiske og surrealistiske felt.

Værkerne fremstilles med omhyggelighed, og flere af de teknikker, hun anvender, kræver stor tålmodighed, og er uden fortrydelsesret. Knivens snit fanger i linoleums- og træsnit, og det samme er tilfældet, når hun arbejder med tusch. De langsomme teknikker tiltaler hende, da kommunikationen med værkerne under deres tilblivelse er vigtig for hende.

Hun er en aktiv og produktiv kunstner med et stort overskud. Kunst har altid været en nødvendig del af hendes liv, og hun har siden ungdommen deltaget i flere kurser hos anerkendte kunstnere, bl.a. Peer Brun, Lise Ring, Poul Erik Rasmussen og Laurentius van Dam. Det er dog først fra 2010, at hun er begyndt at vise sine værker til offentligheden. Siden da har hun deltaget i flere censurerede udstillinger med både malerier og grafik. Hun er desuden initiativtager til og medstifter af kunstnersammenslutningen Isefjordskunstnerne, hvor hun har været formand siden, den blev stiftet i august 2014.

 
 

Lene Astrup

Lene Astrup er en kunstner, der med sine malerier afspejler sin store passion for mennesker, dyr og natur på en konfronterende måde i stærke farver.

Lene maler organiske motiver og giver mennesker og dyr liv ved at afbilde dem med dybe, levende øjne.

Lenes motiv og farvevalg udtrykker varme, humor og livskraft.

Lene har deltaget i en række malerkurser, blandt andet på Ærø Kunsthøjskole og har modtaget undervisning hos Bjørn Ignatius og hos Mette Lorenzen. I 2017 uddanner Lene sig på Kunstskolen Spektrum i København.

Lene har værksted og galleri Le-Kunst i Ballerup og udstiller jævnligt i samarbejde med gæstekunstnere. Lene er medlem af kunstnergruppen Dynamic Art

Lene udstiller i større virksomheder, kunstforeninger og hos institutioner og vandt i foråret 2017 publikumsprisen på den censurerede forårsudstilling i Hillerød.

 
Besøg os

Galleri 3G
Søgårdsvej 8,
Gelstrup
4500 Nykøbing Sj
 
21 78 33 72

 

Kort Galleri 3G

 
Åbent 1. maj - 31. oktober
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Helligdage
17 - 20   (til 31. august)
15 - 18
11 - 18
11 - 18
11 - 18
 
 Galleri 3G   
Danmarks hyggeligste galleri
- oser af charme og nostalgi ...
Galleri 3G | CVR: 33 41 10 30 | Søgårdsvej 8, Gelstrup, 4500 Nykøbing Sj  | Tlf.: +45 21 78 33 72 | mail@galleri-3g.dk